Om SUP

SUP står för Stand Up Paddleboard och är en träningsform som har blivit mycket uppmärksammad i Europa och särskilt i Sverige. SUP går tillväga att användaren står på en speciell surfingbräda och har en paddel som färdmedel.
Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du bruka din paddleboard i alla olika typer av vatten. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att bruka din paddelbräda, beroende på vattnet som du har din paddelbräda i.
Paddle board
När du ska utöva SUP är det viktigt att välja rätt paddle board. Du kommer att märka stora skillnader med paddleboard om du har valt en paddelbräda som passar perfekt för din SUP aktivitet. SUP finns både som uppblåsbar eller i komposit. Båda https://stockholm-sup.se är likvärdiga, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddle board är gjord för högre hastighet, har bättre glid och är fördelaktig om du inte vill blåsa upp din paddleboard varje gång och vill ut på vattnet direkt. Fördelen med en uppblåsbar paddleboard är att den tar lite plats och att den är lätt att ta med och testa på nya vattentyper dit du rest.
Testa på SUP Yoga
Det finns olika typer av SUP och med den specialdesignade SUP brädan står dörrarna öppna för att paddla på nya sätt. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på en paddle. SUP Yoga är en träningsform som är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.
Stand Up Paddle Stockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. Gällande utforskning av Stockholms badplatser har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. Stand up paddle är en aktivitet som passar både unga och gamla och som bidragit till en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Stand Up Paddle en upplevelse som passar för alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

ดัมมี่ออนไลน์ เล่นง่าย ได้เงินจริง ทดลองเล่นฟรีดัมมี่ออนไลน์ เล่นง่าย ได้เงินจริง ทดลองเล่นฟรี

เกมไพ่ดัมมี่ (Dummy) คืออะไร เกมไพ่ดัมมี่ หรือ Dummy เป็นเกมไพ่ยอดนิยมที่ดังมากทั่วโลก โดยเฉพาะไพ่ บน facebook ซึ่งตอนนี้มีผู้คนเล่นกันเป็นจำนวนมาก เรียกได้ว่าเป็นเกมที่ฮิตกันเลยทีเดียว สำหรับ ดัมมี่ วิธีเล่น นั้นถือเป็นการเล่นเกมที่ค่อนข้างอาศัยทักษะการคำนวณตัวเลข และไหวพริบด้านความจำสูงมากๆ ปกติแล้วจะใช้เวลาในการเล่นค่อนข้างนานมาก สำหรับบรรดาผู้เล่นมือใหม่อาจไม่ค่อยชอบใจนัก เพราะไม่ใช่แค่ต้องศึกษากติกา ใช้สมาธิอย่างเข้าใจ แต่ยังได้เงินช้าด้วยดังนั้น ดัมมี่ ออนไลน์ – เกมไพ่ฟรี dummy ออนไลน์ ถือว่าเป็นเกมหนึ่งที่มีความน่าสนใจ และมีจุดเด่นมากๆ